preskoči na sadržaj

Osnovna škola Jelsa

Login
Ulaz u e-Dnevnik

za učenike i roditelje:

office365


Učiteljima i učenicima je dostupan besplatni pristup Office365 alatima.
Upute za preuzimanje

Sada je...
Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400
Pitaj ne skitaj

Red Button

Vozni red autobusa

popodnevna smjena
jutarnja smjena

KORISNE POVEZNICE

NE govoru mržnje na internetu

Katalog školske knjižnice

Virtualna knjižnica

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
prvi dan škole...
Autor: Ana Miljak, 4. 9. 2021.

Dragi svi, 

počinje nam nova nastavna godina, ponešto jednostavnija u pogledu epidemioloških mjera od prošlogodišnje. Roditelji više nisu dužni svakodnevno upisivati vrijednost izmjerene tjelesne temperature djece u informatikvu radi uvida u nju prilikom ulaska u školu, iako će je pratiti kod kuće i u slučaju ijednog od mogućih simptoma bolesti javiti razredniku ili ravnatelju, a dijete ostaviti kod kuće i zatražiti upute njegovog liječnika. Skupine učenika se i dalje ne smiju miješati osim radi posebnog razloga: izvannstavne akivnosti, izborne nastave, sportskih aktivnosti i slično, pa nas očekuje radosnija godina s više druženja i interakcija, iako ne poptuno slobodno. Roditeljima će biti omoguće pristup rodoteljskim sastancima i informativnim razgovorima u većoj mjeri nego je to prošle godine bilo.

Molimo da svaki učenik svakodnevno ima sobom masku, jer su je svi dužni nositi u zajedničkim prostorijama: hodnici,a stubištu, wc-ima i sl, dakle svugdje osim u učionici u kojoj imaju osiguranu tjelesnu udaljenost od 1,5m. Učenici razredne nastave u učionicama ne nose maske. Učenicima predmetne nastave nismo svima u mogućnosti omogućiti preduvjete za nenošenje maske, stoga će tu obvezu imati najstariji učenici (7. i 8.r) dok ne steknemo uvjete da ta obveza prestane. 

Privitak ovoj objavi je protokol ulazaka prvi dan, a za sljedeće "obične" radne dane objavit ćemo na našoj stranici, a detaljno s njima upoznati učenike prvog dana zajedno sa rasporedom sati. Za protokol ulazaka kliknite na "Opširnije" ili OVDJE

Vozni red objavljen na lijevoj strani naše mrežne stranice je važeći, a identičan prošlogodišnjem.

Sretno vam/ nam bilo svima!!! 
Priloženi dokumenti:
PROTOKOL_PRVOG_DANA.pdf (425.21 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju