preskoči na sadržaj

Osnovna škola Jelsa

Login
Tražilica
Ulaz u e-Dnevnik

za učenike i roditelje:

office365


Učiteljima i učenicima je dostupan besplatni pristup Office365 alatima.
Upute za preuzimanje

Sada je...
Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400
Pitaj ne skitaj

Red Button

Vozni red autobusa

popodnevna smjena
jutarnja smjena

KORISNE POVEZNICE

NE govoru mržnje na internetu

Katalog školske knjižnice

Virtualna knjižnica

Prema Godišnjem planu i programu Osnovne škole Jelsa svake godine održavaju se dva projektna dana.

Za školsku godinu 2014./2015. planirani su Dani kruha i Karneval.

 

Dani kruha

Obilježavanje Dana kruha u vrtićima, osnovnim i srednjim školama, učeničkim domovima, te ustanovama za odgoj i obrazovanje djece s teškoćama u razvoju, pridonosi potpunijem odgoju i obrazovanju za zaštitu okoliša, upoznavanju i očuvanju biološke raznolikosti Hrvatske, podizanju svijesti o ekološkoj poljoprivredi i zdravoj prehrani, a temelji se na izgrađivanju pozitivnih stavova i stvaranju pravilnog emocionalnog odnosa djeteta–učenika i prirode.

8. listopada 2014. godine obilježili smo i mi Dane kruha.

U našim školskim prostorima postavili smo   izložbe plodova zemlje užeg zavičaja, kruha i krušnih proizvoda, različitog sjemenja, te starih alata koji su se koristili ili se još koriste u obradi zemlje i pripremi kruha.

Također smo postavili plakate i panoe na kojima su izloženi učenički radovi čije fotografije možete vidjeti u Foto-galeriji.

Izložbene prostore obilazili su roditelji učenika i njihovi gosti.

 

 

Karneval  

Još prije sto godina Rijeka je živjela svoj karnevalski život intenzivnije od bilo kojeg grada u ovom dijelu Europe. Organizirale su se karnevalske povorke i karnevalski balovi u kojim su sudjelovali austrijsko i mađarsko plemstvo, ruske kneginje, njemački baruni, grofice i grofovi iz cijele Europe.

 

Danas smo u situaciji ne samo da čuvamo tradiciju, već da je i sami stvaramo. Stvaramo je kroz nove doživljaje, nove fešte, nove maske i nova vremena. Činimo to organizirano i osmišljeno, prilagođeno današnjim uvjetima.

Svake godine naša škola sudjeluje u ovom već prepoznatljivom događaju, stoga se veselimo Karnevalu u veljači 2015. godine!
preskoči na navigaciju